e
Banner

Etiketler: horoz lojistik



İzmir Avrupa’nın lojistik üssü olacak AMA NASIL?



Bir liman kenti olma özelliği ile Türkiye’nin dünyanın açılan kapılarından olan İzmir, bu yönüyle 2023 hedeflerine giden yolda dış ticaretin önemli merkezlerinden de biri olacak. Bu gerçekten hareketle İzmir’i ihracat kadar lojistikte de hem Türkiye’nin hem de Avrupa’nın üssü yapmak için harekete geçen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, ilk rotasını Kemalpaşa olarak belirledi. Ancak Bakanlığın Kemalpaşa’yı Çandarlı Limanı ile entegre ederek bir lojistik köye dönüştürme girişimi sanayicileri ve lojistikçileri ikiye böldü.





500 milyar dolarlık ihracat hedefi için lojistikler vize istiyor!



2023 yılındaki 500 milyar dolarlık ihracat hedefini masaya yatıran lojistik sektörü temsilcileri, hedefin gerçekçi ama lojistik alanındaki altyapıyla ulaşılabilirliğinin iyi yönetim, doğru planlama ve güçlü yatırımlarla mümkün olduğunu söylediler.





Horoz beyaz eşya lojistiğindeki tecrübesini e-ticarete taşıyor


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik 2015’te e-ticaret lojistiğine yoğunlaştı. Beyaz eşya sektöründeki uzmanlıklarını bu platforma da aktardıklarının altını çizen Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, “Bu projemiz, uygulamaya geçtiğinden bu yana müşterilerimizden yoğun talep görüyor” dedi.  




Horoz Lojistik Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanı Savaş Yaşar oldu


Yayın: 27-12-2017
Kategori: Karayolu

20 yılı aşkın bir süredir lojistik sektörünün çeşitli alanlarında görev alan Savaş Yaşar, Horoz Lojistik Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanlığı’na atandı.




Horoz Lojistik’in vizyonu camda hayat buldu


Yayın: 12-01-2018
Kategori: Lojistik

 
Horoz Lojistik, kuruluşunun 75. yılı için ünlü cam sanatçısı Felekşan Onar ile özel bir projede bir araya geldi. Felekşan Onar’ın beş ayrı temada oluşturduğu koleksiyon, Horoz Lojistik’in sektördeki 75 yıllık gücünü vurguluyor. Her biri sertifikalı 200 eserle sınırlı olan “Horoz Lojistik 75. Yıl Felekşan Onar Özel Koleksiyonu”, Horoz Lojistik’in özel müşterileriyle buluşuyor.  




Horoz Lojistik tecrübesini “Ev Teslimi” hizmetine taşıdı


Yayın: 22-05-2018
Etiketler: horoz lojistik

Müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerini, entegre bir şekilde sunarak  özel çözümler üretebilen Horoz Lojistik, yeni yatırımları ile son kullanıcıların adreslerine kadar yapılan ürün teslimini başarıyla gerçekleştiriyor.




Horoz Lojistik deneyimi e-ticarette


Yayın: 24-06-2019
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik, lojistik sektöründe 77 yıllık deneyimini e-ticaret lojistiği hizmetlerine de yansıtıyor. E-ticaretin toplam ciroları içindeki payını %20’lere çıkardıklarını belirten Horoz Lojistik Yurtiçi Taşımacılık Dağıtım Operasyonları ve İş Geliştirme Direktörü İlker Özkocacık, “Yaptığımız, yapacağımız yatırımlar ile e-ticaret hizmetlerini kısa vadede toplam iş hacminin yarısına ulaştırmayı hedefliyoruz” diyor. 




Horoz Lojistik, Renault Trucks ile e-ticaret yatırımlarına devam ediyor


Yayın: 19-12-2019
Kategori: Lojistik

Türkiye lojistik sektörünün önemli oyuncularından Horoz Lojistik, 2019 yatırımlarını Renault Trucks’tan teslim aldığı 10 adet çekici ile tamamlıyor. 




Bediroğlu Lojistik 12 adet Daily aldı


Yayın: 02-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Iveco İzmir Yetkili Satıcısı Meyeks, Horoz Lojistik’in taşımacılığını yapan Bediroğlu Lojistik'e 12 adet Daily teslim etti.
 




Horoz Lojistik teknolojik yatırımlarla e-ticarette yeni hamleler yapacak


Yayın: 23-09-2021
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik, büyüme stratejisinin odağına aldığı e-ticaret lojistiği alanında ciddi teknolojik yatırımlar yapıyor. Bu alana dönük yatırımların 2022 yılında da hız kesmeden devam edeceğini açıklayan Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, başlatacakları yeni bir projeyle teknoloji yoğun platform hizmetleri sunacaklarını, e-ihracat lojistiğine yönelik yeni sistemler geliştireceklerini söyledi.